Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ;

Κυκλοφορεί μια είδηση, ότι τις  τελευταίες ημέρες έγινε μια κλοπή στο κάστρο της Πύλου που είχε σαν συνέπεια να χαθεί μηχανολογικός εξοπλισμός από τα εργαστήρια της ακρόπολης. Κατά πληροφορίες, που έφτασαν στα αφτιά μου, οι κλέφτες μπήκαν στην ακρόπολη του κάστρου και αφού συγκέντρωσαν  αυτά που τους ενδιέφεραν τα κατέβασαν, όπως εικάζεται,  με σχοινιά  από την πίσω μεριά του κάστρου και εξαφανίστηκαν. 

Ερωτώ!!! είναι αλήθεια αυτό;

-Ο λαλίστατος και πολυγραφότατος δημοσιογράφος (κατά δήλωσή του) Αλεξάκης γνωρίζει το γεγονός-καθότι "πορτιέρης" του κάστρου- και αν  είναι αληθές αυτό γιατί το κάνει γαργάρα και δεν μας το αναφέρει;   

-Αυτό το είδος της δημοσιογραφίας τον ενδιαφέρει; της  απόκρυψης πραγματικών γεγονότων; Πολύ δημοκρατικές  μεθόδους χρησιμοποιεί ο μέγας δημοκράτης.

Κώστας....

5 σχόλια:

  1. τοσος κοσμος "εργαζεται" στο καστρο...κανενας δεν πηρε χαμπαρι τιποτα?....επισης ακουσαμε και αυτο...(μηπως η "δουλεια" εγινε απο μεσα?)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μπορεί να ξέρει φίλε μου; Από μέσα ή απ' έξω και αν έγινε η δουλειά σημασία έχει ότι κάποια πράγματα κλάπηκαν και "κάποιοι", που κόπτονται για την ενημέρωσή μας, προσπάθησαν να το κρύψουν από τον πολύ κόσμο. Μήπως έχουν ευθύνες, για πλημμελή φύλαξη του κάστρου, και γι' αυτό αποσιώπησαν το γεγονός; Εξ όσων γνωρίζω είναι αρχι(...)φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo ta liga pou ksero nomizo oti o arxi..filakas den exei eutini gia tin alleipsi ypallilikou prosopikou(etsi dimosieutike simera stin eleutheria) alla merikoi theloun na tou exapsoun euthines opos eixe ginei kai palaiotera me tous amforeis,de ta kataferan omos! aa ,file anonime an esena mpoun kleftes sto spiti sou tha to katalabeis e???na se proslabei i elas esena....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου, μακριά από εμένα ότι έχει ευθύνη για την κλοπή ο Τάκης. Αλλά όταν λες ότι κάνεις δημοσιογραφία δεν αφήνεις ένα γεγονός, που έγινε στον τόπο εργασίας σου, χωρίς καν να το αναφέρεις.
    Όταν δεν αφήνει ασχολίαστο σχεδόν τίποτα η μη δημοσίευση του γεγονότος είναι πολύ λάθος και εύλογα δημιουργεί υποψίες για τυχόν παράληψη στη σωστή αντιμετώπιση της φύλαξης και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο ποτε εγινε τακης ο αρχι..φυλακας?θα τρελαθουμε τελειως?συνελθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή