Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Το Σεπτέμβριο παραδίδεται η παράκαμψη της ΠΟΤΑ Πύλου

image

Μετακινείται ο δρόμος για να φτιαχτεί ο νέος κόμβος

image

Ασφαλτος στην παράκαμψη της ΠΟΤΑ Πύλου

Ολοκληρώνεται η παράκαμψη της ΠΟΤΑ Πύλου (Γιάλοβας) κι εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία.
Οπως διαπιστώσαμε, στο συγκεκριμένο δρόμο έχει πέσει η άσφαλτος και απομένουν η διαγράμμιση και τα στηθαία ασφαλείας. Αυτή την περίοδο δημιουργείται ο νέος κόμβος της σύνδεσης με την εθνική οδό Καλαμάτας - Ριζόμυλου - Πύλου, 2 χιλιόμετρα περίπου πριν (βορειοανατολικά) από το “Μηδέν” .
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο καινούργιος αυτός δρόμος έχει μήκος 1.800 μέτρα από τη γέφυρα του Ξεριά. Εκεί θα φτιαχθεί νέα γέφυρα σε 2 φάσεις. Θα γίνει πρώτα το κομμάτι προς την Πύλο και μετά θα γκρεμιστεί η υφιστάμενη για να φτιαχθεί η καινούργια γέφυρα.
Αυτές τις μέρες τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά στο νέο κόμβο της σύνδεσης με τον εθνικό δρόμο. Τώρα γίνεται η μετατόπιση του άξονα του εθνικού δρόμου πιο νοτιοανατολικά, για να συνεχιστούν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί η δημιουργία του κόμβου.
Με την ολοκλήρωση και την παράδοση του παρακαμπτήριου αυτού δρόμου της ΠΟΤΑ Πύλου, οι εργασίες για τη δημιουργία της σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας θα αρχίσουν και στα σημεία του υφιστάμενου εθνικού δρόμου της Γιάλοβας (από και προς το “Μηδέν”), ο οποίος καταργείται.

”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 15/08/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου