Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πύλος Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου

Την προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου της Πύλου προσυπέγραψε ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, με φορέα λειτουργίας τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πύλου, είναι 3.601.626 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.).
Περιλαμβάνει την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου μήκους 4.860 μ. στο ανατολικό τμήμα της Πύλου, εσωτερικού δικτύου μικρού μήκους στη Γιάλοβα, καθώς και κεντρικού αγωγού μεταφοράς των λυμάτων της Γιάλοβας στο εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης της Πύλου μήκους 7.590μ. Επίσης, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη θα κατασκευαστούν και τρία αντλιοστάσια .
Με την κατασκευή του έργου ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο της Πύλου, με το οποίο μελλοντικά προβλέπεται να συνδεθεί και ο αγωγός λυμάτων της Περιοχής Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης της Πύλου, που είναι υπό κατασκευή.

"ΘΑΡΡΟΣ" 30/03/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου