Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας με Μόσχα


Αυξημένη αναμένεται να είναι φέτος η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, καθώς ξεκινούν και νέες πτήσεις, που θα συνδέουν την Πελοπόννησο με τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία. 
Συγκεκριμένα, στις 28 Μαΐου ξεκινά μια νέα πτήση της Aegean που θα συνδέει τη Μόσχα με την Καλαμάτα και η οποία θα λειτουργεί έως τα τις αρχές Οκτωβρίου. Παράλληλα ξεκινά και μία ακόμα πτήση της Tor Air από και προς Λονδίνο.  Η AirBerlin προσθέτει μία ακόμη πτήση (σύνολο 2 την εβδομάδα) συνδέοντας την Καλαμάτα με 4 πόλεις της Γερμανίας (Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη, Αμβούργο) και τη Βιέννη στην Αυστρία. Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι πτήσεις από Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο και Μάντσεστερ), Ολλανδία (Αμστερνταμ), Τσεχία (Πράγα) και Νορβηγία (Οσλο). Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι από τις 14 Απριλίου θα υπάρχει καθημερινή πτήση της Aegean από Αθήνα με Airbus A320 προς Καλαμάτα, ενώ συνεχίζονται και οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη.
Πιο αναλυτικά, καθημερινώς θα υπάρχει ένα δρομολόγιο από Αθήνα με ώρα αναχώρησης στις 2 το μεσημέρι και από την Καλαμάτα στις 3.15 μ.μ. Τέλος, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, αεροπλάνο της Aegean θα αναχωρεί στις 9 το πρωί από Θεσσαλονίκη για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στις 11.10 από την Καλαμάτα για τη συμπρωτεύουσα.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 31/03/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου