Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σχέδια ανάπλασης παραλιακής ζώνης Πύλου






12 σχόλια:

  1. Αυτο γιατι μπήκε?Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η μελέτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εγκριθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πιστεύω πως, ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι γιατί είναι ίσως το πιο σημαντικό που μπορεί να κάνει η Δ.Α. για την αναβάθμιση της περιοχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού ξέρει να κάνει και τίποτα άλλο. Όλο κοκοκό και από αυγό τίποτα.
    Τις φωτογραφίες αυτές να τις δημοσιεύσετε όταν θα ξεκινάνε τα έργα και όχι 10 χρόνια νωρίτερα για εντυπωσιασμό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλες πλατείες του δήμου και τις αναπλάσεις τους. Να σημειώσω τέλος ότι όλα αυτά τα έργα δεν είναι του Δημάρχου, αλλά τα οικειοποιείται και τα αναφέρει συνέχεια, μιας και δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να γυρνάει τα πανηγύρια, για εντυπωσιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε (20 Φεβρουαρίου 2013 - 12:19 μ.μ.) οι μελέτες αυτές είναι του σημερινού Δημάρχου. Προσεγγίζουν τις μελέτες της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά είναι με άλλη οπτική γωνία. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ να μεταφερθούν τα κιόσκια στην επάνω πλευρά του δρόμου. Το έχω εξηγήσει πολλές φορές και δεν θα το κάνω πάλι.
    Οι εγκρίσεις των μελετών, σε μια πόλη που είναι χαρακτηρισμένη σαν ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, έχουν τις δυσκολίες τους. Κακώς κατ' εμένα. Οι διαδικασίες θα έπρεπε να "τρέχουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω με τις μακετες.μακαρι να ανοιξει ο αιγιαλος.τερμα τα τσαντηρια.δηλαδη να μη ξαναπερπατησουμε στο παραλιακο κοματι τις προκυμαιας?γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μελέτη αυτή αγνοεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Πύλου και είναι μια μεταφορά της αισθητικής του costa navarino στην πόλη.Είναι αλλοίωση του τοπίου.Χρειάζονται απλά πιο ελαφρές κατασκευές απο την πλευρά της θάλασσας και σίγουρα πεζοδρόμηση όλης της παραλιακής ζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακαρι να αναπλαστει,
    γιατι η εικονα της παραλιακης ζωνης της Πυλου ειναι οτι πιο αθλιο εχει να επιδειξει τουριστικα η περιοχη: απο τη μια τα τσαντιρια - μαγαζια - θερμοκηπια που κοβουν τη βολτα κατα μηκος του λιμανιου, απο την αλλη δυο μιζερα παγκακια, δυο-τρεις κακομοιροι φοινικες και μερικες δεκαδες παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα κατα μηκος του δρομου.
    Σε οποια συγχρονη τουριστικη (κωμο)πολη και να πας, τετοιο χαλι δε θα ματαξαναδεις

    Αλλα "δε πειραζει μωρε, εμεις εχουμε το πλατανο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Κώστα,
    Μέχρι στιγμής οι μελέτες και τα έργα του σημερινού δημάρχου είναι της τάξεως των 12.000 ευρώ και χωρίς αποτέλεσμα γιατί από αυτά τα λεφτά ούτε τα μισά δεν πάνε στα έργα. Τα υπόλοιπα που πάνε άραγε? Οεοοο!!!!
    Βλέπε τουαλέτες, βλέπε μνημείο κλπ.
    Για να μην σχολιάσω το οδόστρωμα στο δρόμο προς Μεθώνη που εκκρεμεί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε (21 Φεβρουαρίου 2013 - 10:15 π.μ), αν νομίζεις πως έχουν βάση τα υπονοούμενα που αφήνεις υπάρχει και ο εισαγγελέας που μπορείς να καταφύγεις για περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Εγώ δεν έχω κάτι να σχολιάσω επ' αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραιες οι μακετες. Μονο αυτοι οι φοινικες να μην μπουν γιατι θα θυμιζει μπανανια η πολη.
    Εχει τελειωσει ο φοινικας απ την Ελλαδα. Κανενας δημος δεν τον τοποθετει πλεον λογω και της γνωστης ασθενειας του φοινικα.
    Ειδικα στην αττικη οπου κι αν κοιταξεις θα δεις σαπιους φοινικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΙΩΝΟΒΙΕΣ ΕΛΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή