Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Οι μαθητές του Γυμνασίου Πύλου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, δέχτηκε την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στο Δημαρχείο της Πύλου, τους μαθητές της Πρώτης Τάξης του Γυμνασίου Πύλου, και την υπεύθυνη καθηγήτρια τους κ. Σταυρούλα Γεωργιοπούλου, στο πλαίσιο της εργασίας τους με θέμα «Αγαπώ την Πόλη μου… κάνω προτάσεις για να γίνει καλύτερη…».

Με βάση τη συγκεκριμένη εργασία, της οποίας αφορμή ήταν το μάθημα της Γεωγραφίας, οι μαθητές, απευθυνόμενοι στον Δήμαρχο, έκαναν προτάσεις σχετικές με την ανάπτυξη της Πύλου στην Καθαριότητα, τον Αθλητισμό, την Ψυχαγωγία και τον Τουρισμό.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις των μαθητών, τους ευχαρίστησε για την ενδιαφέρουσα συνάντηση, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευαισθητοποίηση που δείχνουν τα παιδιά για τον τόπο τους. Στη συνέχεια απάντησε στα ερωτήματα των μαθητών χαρακτηρίζοντας τα παιδιά με τις συμβουλές τους συμμάχους στην πορεία ανάπτυξης της περιοχής, ενώ τόνισε πως θα λάβει σοβαρά υπ όψιν του τις προτάσεις των παιδιών για να δώσει άμεση λύση σε κάθε ζήτημα.

Τέλος, παρέλαβε τις επιστολές τους με όλα τα θέματα που συζητήθηκαν προτρέποντάς τους να τον επισκεφθούν στο μέλλον με νέες προτάσεις και ανησυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου