Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

COSTA NAVARINO

Εικαστική έκθεση στην Costa Navarino

Η πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης Costa Navarino "Engaging Art" που εγκαινιάστηκε πέρυσι και φιλοδοξεί να αποτελέσει μία μόνιμη σκηνή σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας επιστρέφει αυτόν τον μήνα στην Costa Navarino. Οι λάτρεις της σύγχρονης τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα των 5 εικαστικών - Δημήτρη Αντωνίτση, Ryusuke Kido, Μάρθα Δημητροπούλου, Εύα Μύταλα and Carsten Fock - που θα παρουσιάσουν διαδοχικά τις ατομικές τους εκθέσεις με θέμα "Mimicry" και να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία του επόμενου έργου τους. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο.

COSTA NAVARINO Βραβεία και διακρίσεις για το Anazoe Spa

Tο Anazoe Spa της Costa Navarino κατέκτησε ένα ακόμη διεθνές βραβείο! Το spa πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Luxury Resort Spa» στα World Luxury Spa Awards 2014. Αυτή η βράβευση αναγνωρίζει την ξεχωριστή φιλοσοφία του spa, που προσφέρει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών με βάση τον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία.
Μία ακόμη σημαντική αναγνώριση για το Anazoe Spa, ήρθε από τα Gala Spa Awards 2014, στα οποία το spa κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Innovative Spa Concepts. Η βράβευση από αυτόν το διεθνώς καθιερωμένο θεσμό στο χώρο της ευεξίας, έγινε στο Baden Baden της Γερμανίας.


COSTA NAVARINO Πρόγραμμα για τοπικές επιχειρήσεις

Η Costa Navarino δημιούργησε ένα πρόγραμμα για τις τοπικές επιχειρήσεις, το οποίο μελετά τις βέλτιστες πρακτικές στον τουριστικό κλάδο. Επιχειρηματίες της περιοχής έχουν την ευκαιρία, μέσα από το πρόγραμμα, να επισκεφτούν περιοχές όπως το Φισκάρδο, η Ιθάκη, η Υδρα και οι Σπέτσες για να γνωρίσουν επιτυχημένα μοντέλα τουριστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Τα "Navarino Icons" ταξιδεύουν στο Κατάρ

Τα προϊόντα "Navarino Icons" επιλέχθηκαν από το Qatar Duty Free ως η μοναδική ελληνική σειρά ανάμεσα στα Καλύτερα Μεσογειακά Προϊόντα. Τα "Navarino Icons" μεταφέρουν τις αυθεντικές γεύσεις και την πολιτιστική παράδοση της Πελοποννήσου, σε επιλεγμένα σημεία ανά τον κόσμο.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 10/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου