Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Εξάχρονη έμεινε μόνη της για ώρες σε ακυβέρνητο φουσκωτό ανοιχτά της Κορώνης μετά τον ξαφνικό πνιγμό του πατέρα της


Μια ασύλληπτη τραγωδία έζησε το Σάββατο μια εξάχρονη ανοιχτά της Κορώνης. Η μικρή μαζί με τον πατέρα της έκαναν τη βόλτα τους με φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της περιοχής. Κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 50χρονος έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε. Το σκάφος συνέχισε να πλέει ακυβέρνητο με την εξάχρονη μέσα για ώρες, έως ότου εντοπίστηκε από λουομένους. 


Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το Λιμεναρχείο Κορώνης ειδοποιήθηκε από διερχόμενο σκάφος  για εντοπισμό πτώματος άγνωστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια». Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στην ακτή και εκεί έγινε γνωστό ότι πρόκειται για άτομο που είχε αποπλεύσει νωρίτερα από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Αμέσως το Λιμενικό ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή ζητώντας και τη συμμετοχή των παραπλέοντων σκαφών. Το φουσκωτό με την ανήλικη εντοπίστηκε τελικά σε άλλη παραλία, και συγκεκριμένα στην «Αγία Τριάδα» από λουόμενους.

Η εξάχρονη, η οποία είναι καλά στην υγεία της,  παρελήφθη συγγενείς και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Οι αιτίες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος βρέθηκε στη θάλασσα είναι άγνωστες, ωστόσο τα επικρατέστερα σενάρια τον θέλουν ή να ένιωσε ζάλη ή να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ή να έχασε τις αισθήσεις του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου