Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


Τη συνέχιση της επιτυχημένης θητείας του σφράγισε με την ορκωμοσία του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος, όπως προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου 2014.
Στον κατάμεστο από κόσμο, αύλειο χώρο του Τσικλητηρίου, την τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, μαζί με τον Πατριαρχικό Επίτροπο Αλεξανδρείας, Μητροπολίτη Λεοντοπόλεως Γαβριήλ. Ακολούθησε η ορκωμοσία του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Καφαντάρη. ‘Έπειτα, ορκίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Πρόεδροι, τα μέλη και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, κ. Ελένη Αλειφέρη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Παναγιώτης Νίκας.

Στη σύντομη ομιλία του, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μίλησε για την ερχόμενη πενταετία αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και η καθημερινότητα, για τα οποία απαιτούνται σύμπνοια, συμπόρευση και κοινό όραμα, τα οποία έχουμε… χρειάζεται να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από άκρη σε άκρη. Καλώ σε κοινή συμπόρευση όλες τις παρατάξεις. Ξεκινάμε τη νέα πενταετία με αισιοδοξία, γιατί ξεπεράσαμε τον κάβο, στοχεύοντας πάντα σε ένα Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και φιλόξενο». Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό και συνδημότη, κ. Αντώνη Σαμαρά για τη σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων, καθώς και όλους τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη συνεργασία, την επιμέλεια και την αφοσίωσή τους στο μεγάλο έργο ανάπτυξης του Δήμου.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος και Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ο πρώτος πρόεδρος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κων. Δημόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, κ. Διαμάντης Μητρόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Πύλου, κ. Ιωάννης Μακαρούνης, η Προϊσταμένη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου, κ. Γόνη Διονυσοπούλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, κ. Μαργέλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, κ. Μιχάλης Μιχαήλ, ο κ. Δημήτριος Μανιατάκης και η σύζυγος του κ. Ελένη Ταγωνίδη-Μανιατάκη και ο αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ , κ. Νίκος Κατσικερός.
Η τελετή έλαβε τέλος μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, όταν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό της 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου