Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σε καλές σχολέςπέρασαν οι απόφοιτοι της περιφέρειας

Σημαντικές επιτυχίες στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας είχαν και οι απόφοιτοι των λυκείων της περιφέρειας. Οπως προκύπτει από την ανακοίνωση των βάσεων αλλά και από την επικοινωνία που είχε η “Ε” μαζί τους, οι νέοι πέτυχαν τους στόχους τους και προς το παρόν δεν θέλουν να θέσουν νέους, αλλά να απολαύσουν τη φοιτητική τους ζωή και τις σπουδές τους.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΛΟΥ
Η Αναστασία Σάκκουλα πέρασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που αποτελούσε την 1η της επιλογή. Ηρθε 22η σε σειρά και οι πρώτες σκέψεις που κάνει αυτές τις μέρες αφορούν την εγκατάσταση στη νέα πόλη, την έναρξη της σχολής και την φοιτητική της ζωή . Ο Δημήτρης Λύρας μπαίνει στο Τμήμα Χημικών μηχανικών Πάτρας, 61ος.Εκτός από τις σπουδές του,θ α του άρεσε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Η Αθηνά Διπλάρη πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών μηχανικών Πάτρας που ήταν το μεγάλο της όνειρο, μετά τη Βιολογία. Το καλοκαίρι αυτό πέρασε πάντως πολύ πιο ωραία από τα προηγούμενα! Η Αννα Διονυσοπούλου είναι επιτυχούσα στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης, που ήταν η 2η επιλογήτης. Της αρέσει η σχολή και θα την ακολουθήσει, μόνο που θα ήθελε να πάρει μετεγγραφή στην Αθήνα για να είναι πιο κοντά στο σπίτι της.  Ο Δημήτρης Μαρίνης περνάει στη Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο μέσα στους 100 πρώτους. Λέει πως η χρονιά είχε αρκετή πίεση, αλλά τώρα είναι ικανοποιημένος γιατί η σχολή αυτή δίνει καλές προοπτικές. Ο Ηλίας Τσαγκλής μπήκε στο Τμήμα Φυσικής του Ηρακλείου που ήταν και η 1η του επιλογή. 

ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΘΩΝΗΣ
Τρίτη στο Τμήμα Φιλολογίας Καλαμάτας μπήκε η Καλλιόπη Γκόνη από τα Περιβολάκια Πυλίας. Είναι πολύ χαρούμενη και ήδη κάνει ετοιμασίες για το νέο της σπίτι. 

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 02/09/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου