Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημέρωση- Παρέμβαση σχετικά με το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου

Με αφορμή ανακοίνωση του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου, ο οποίος αφήνει αιχμές σχετικά με την έναρξη των εργασιών στο Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου, αλλά και γενικότερα για την κάλυψη του ιατρείου με αγροτικό γιατρό, ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα υγείας στην Π.Ε Μεσσηνίας ,έχω να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου για την κατάσταση ως έχει.
Κρίνοντας παράλληλα  πως όσα αναφέρει ο βουλευτής  είναι εκ του πονηρού και αποβλέπουν στην δημιουργία εντυπώσεων και σε τίποτα περισσότερο.
Όσον αφορά στην κάλυψη του Ιατρείου με αγροτικό ιατρό έχει ήδη ληφθεί απόφαση να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι από τα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας  και θα υλοποιηθεί άμεσα.
Επιπλέον ο φάκελος για την έναρξη των εργασιών είναι πλήρης και έχει εγκριθεί από τη διαχειριστική αρχή και μέσα στην εβδομάδα θα υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για να μπει ο εργολάβος.
Η κατάσταση που υπάρχει τόσο στο Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου αλλά και γενικά στο χώρο της υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας μάς είναι γνωστή και οι ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής είναι συγκεκριμένες και στοχεύουν στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.
Η εξυπηρέτηση των κατοίκων σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως είναι ο τομέας της υγείας, είναι πρωταρχικός στόχος και για το λόγο αυτό φροντίζουμε χωρίς φανφάρες να υλοποιούμε όσα έχουμε υποσχεθεί, θέλοντας να είμαστε αποτελεσματικοί.
Την δημιουργία εντυπώσεων  και αναστάτωσης την αφήνουμε σε όσους έχουν την πολυτέλεια για αυτό. Ούτε πιστεύουμε πως κάποιοι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι από εμάς.
Εμείς συνεχίζουμε αθόρυβα την δουλειά μας και σύντομα  ο κ. Πετράκος και όσοι αμφισβητούν τις δεσμεύσεις μας ,θα αλλάξουν γνώμη, αν φυσικά τους το επιτρέπουν οι κομματικές και λοιπές παρωπίδες που φορούν.
Πάντα στη διάθεσή σας
Άγγελος Χρονάς
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου