Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ένα μεγάλο έργο πολιτισμικής ανάδειξης ξεκινά στον δήμο Πύλου-Νέστορος και συγκεκριμένα στην Δημοτική Ενότητα Πύλου, καθώς την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 υπογράφτηκε η σύμβαση «Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Μεσαιωνικού Υδραγωγείου Πύλου».

Πιο συγκεκριμένα η σύμβαση αυτή, με προϋπολογισμό μελέτης 150.000 ευρώ, υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ Δημητρίου Καφαντάρη και του ανάδοχου του έργου κ. Κόρδα Αθανάσιου. Το έργο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ και η προθεσμία αποπεράτωσης του έχει καθοριστεί σε 8 μήνες από την μέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος  Πύλου-Νέστορος δήλωσε τα εξής: «Ένα μεγάλο έργο πολιτισμικής ανάπτυξης ξεκινά σήμερα στον Δήμο μας. Ως δημοτική αρχή δίνουμε προτεραιότητα σε έργα που προάγουν την ιστορία του τόπου μας αναδεικνύοντας την πολιτισμική μας ταυτότητα. Το μεσαιωνικό υδραγωγείο της Πύλου θα αποκατασταθεί πλήρως με σκοπό να αναδειχθεί  η τεχνική κατασκευής του καθώς και το φυσικό κάλλος του περιβάλλοντα χώρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου