Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σε παγίδα για αγριογούρουνα έπεσε το σκυλί στη Νέα Κορώνη

Παγίδα παράνομη για τα αγριογούρουνα είχαν βάλει στη Νέα Κορώνη και θύμα της ήταν το σκυλί που βρέθηκε κρεμασμένο από το δέντρο.
 Αυτό μας επεσήμανε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Κουφόγιωργας. Μας εξήγησε ότι ο υπεύθυνος, ο ένοχος για την κακοποίηση του σκύλου, προφανώς δεν ήθελε να κάνει κακό σε σκυλιά, αλλά είχε βάλει συρματόσχοινο με αγκίστρι, με δόλωμα κρέας για να πιάσει κάποιο από τα αγριογούρουνα που προκαλούν καταστροφές στις καλλιέργειες, στα κτήματα της περιοχής.
«Αγαπάμε τα σκυλιά, φροντίζουμε τα αδέσποτα στο χωριό και έχουμε δικά μας σκυλιά αξίας, που τα προσέχουμε», παρατήρησε ο πρόεδρος. Παραδέχθηκε ότι μια τέτοια παγίδα είναι παράνομη και κατακριτέα, επισημαίνοντας πως μπορεί να πέσει θύμα και κάποιο από τα σκυλιά τους.
Ο πρόεδρος είπε πως δε γνωρίζει ποιος βάζει τέτοιες παγίδες και τόνισε ότι κάποιοι βάζουν ακόμα πιο επικίνδυνες παγίδες για τα αγριογούρουνα, ικανές να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον άνθρωπο.

Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 19/11/2014Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/48691-skyli-pagida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου