Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥ


Ανάμεσα σε χαμογελαστά προσωπάκια παιδιών και ευδιάθετους πολίτες στέκεται από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, φωτισμένο, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην έδρα του Δήμου, την Πύλο, όπου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α΄Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτριος Καφαντάρης, μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, το προσωπικό του Δήμου Πύλου-Νέστορος και πλήθος πολιτών του Δήμου, άναψαν τα λαμπιόνια του Δέντρου, σημαίνοντας έτσι την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.
Από την εκδήλωση δεν έλειψε και η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου-Νέστορος, η οποία κάλυψε, όπως πάντα με επιτυχία, το μουσικό πρόγραμμα, με γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και συνθέσεις του Κλασικού ρεπερτορίου, δημιουργώντας το πιο ζεστό κλίμα μέσα στο καταχείμωνο.
Ο κ. Καφαντάρης, σε δήλωσή του, στο τέλος της εκδήλωσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε πράξη την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και να συνεισφέρουμε στην κοινωνία με μόνο κίνητρο την προσφορά προς τον διπλανό μας που έχει ανάγκη. Αγάπη και Προσφορά, δύο βασικά συστατικά για ένα ιδανικό κοινωνικό σύστημα. Τέτοιες μέρες, μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, ας αφήσουμε τα άγχη και τις σκοτούρες μας στην άκρη και ας βοηθήσουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, το συνάνθρωπο μας, αλλά και κατ’επέκταση, τόσο την κοινωνία, όσο και τον ίδιο μας τον εαυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου