Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Βραβεία σε 3 μεσσηνιακές εξαγωγικές επιχειρήσεις

Τρεις μεσσηνιακές επιχειρήσεις, η TEMES S.A.- Costa Navarino, η Καπνοβιομηχανία Καρέλια και η αγροτική εξαγωγική επιχείρηση Agrovim, περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών στις οποίες απονεμήθηκαν, την περασμένη εβδομάδα, οι διακρίσεις Active Greece Awards 2015.
Οι διακρίσεις αυτές απονέμονται στις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, σε εταιρείες της ελληνικής ναυτιλίας καθώς επίσης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μεσσηνιακές εταιρείες, εκπρόσωποι των οποίων παρέλαβαν τις διακρίσεις και παρενέβησαν στην εκδήλωση, ήταν οι παρακάτω: 
• TEMES SA - Costa Navarino. Ενα από τα ελάχιστα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας με θετικό πρόσημο στην περίοδο της κρίσης είναι η Μεσσηνία. Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στη λειτουργία των Τουριστικών Επιχειρήσεων Μεσσηνίας - της γνωστής Costa Navarino. 
Εκτός από τον μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών στο συγκρότημα -κάτι που επιτεύχθηκε και με την επιστράτευση της Aegean Airlines που έκανε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας hot spot-, η Costa Navarino αναπτύσσει μία νέα σημαντική εξωστρεφή δραστηριότητα:
Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των παραγωγών τοπικών προϊόντων, η οποία έχει ως στόχο την παροχή τεχνογνωσίας για τόνωση των εξαγωγών. Την επιχείρηση αντιπροσώπευσε η Μαρίνα Παπατσώνη, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Costa Navarino. 
• Καρέλια. Από την ίδρυσή της το 1888 ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. 
Σήμερα, με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας και φημισμένη για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία που τη χαρακτηρίζουν, η εταιρεία εξάγει τα σήματά της σε περισσότερες από 65 χώρες στον κόσμο. Την εταιρεία Καρέλια εκπροσώπησε ο Βασίλης Μαστοράκης, διευθυντής Μάρκετινγκ.
 • Agrovim. Εξάγει τα δικά της εμπορικά σήματα, καθώς και ιδιωτικά σήματα, σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης. 
Τη διάκριση Active Greece Awards 2015 παρέλαβε η Τζένη Γυφτέα, αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Agrovim. 
Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν στο πλαίσιο των Active Greece Awards 2015 είναι οι εξής:
 ΕΛΒΑΛ, Ελληνικά Πετρέλαια, Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε. (Cosco), ΔΕΠΑ, Pharmathen, Vianex, Mediterannean Shipping Company Greece, Unilever Ελαΐς, Capital Ship Management, Intralot, Apivita, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., ΤΙΤΑΝ, Μαρινόπουλος, Sani Resort, Boehringer Ingelheim, Vitex, ΣΕΒΙΤΕΛ, Mitsis Hotels, Χήτος Ζαγόρι, Elpen, Vioryl, ΟΑΕΠ, Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία, ΜΕΒΓΑΛ, Νηρεύς, Intercomm Foods, Nestle Hellas, Motor Oil Ελλάς Διυλιστήρια Κορίνθου, ΜΕΤΚΑ Α.Ε., Καπνική Μιχαηλίδης Α.Ε., S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., Intracom Telecom, Αλουμυλ Α.Ε., AVIS - Olympic A.E., Χαλκόρ, Sovel, Ελληνικά Καλώδια, Συμετάλ και Σωληνουργεία Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου