Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Νέα μεγάλη δωρεά του Καρέλια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε χθες η οικογένεια Καρέλια προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, με μία σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Πρόκειται για την προσφορά ενός πλέον σύγχρονου ενδο-ουρολογικού πύργου με συνοδό εξοπλισμό που έρχεται να αναβαθμίσει έτι περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Με αφορμή την παραλαβή της δωρεάς του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γεώργιος Μπέζος, δήλωσε: «Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στην οικογένεια Καρέλια. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο όλων μας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.
Η δωρεά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη στενή σχέση της και το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη κα Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, και τους ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες».
Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής, Κωνσταντίνος Σκρεπέτης, δήλωσε: «Αξιότιμη κα Καρέλια, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας για την άμεση ανταπόκρισή σας και την ευαισθησία που δείξατε όσον αφορά στην προσφορά σας για τη χορηγία-δωρεά του ενδοσκοπικού-ενδοουρολογικού πύργου και του σύγχρονου συνοδού εξοπλισμού, όπως εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου και νεφροσκοπίου, στην Ουρολογική Κλινική του νοσοκομείου μας.
Με αυτή την ξεχωριστή πράξη σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του έργου της Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας, με αποτέλεσμα να ωφεληθούν ουσιαστικά οι ασθενείς.
Η προμήθεια αυτού του ενδοουρολογικού εξοπλισμού υψηλής ευκρίνειας (high definition) θα προσφέρει μία πιο σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων, όπως λιθίασης του ουροποιητικού συστήματος, καλοήθους υπερτροφίας προστάτου, νεοπλασμάτων του ουροποιητικού συστήματος κ.λπ.».

"ΘΑΡΡΟΣ" 16/05/3015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου