Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η Μεσσηνία προσβλέπει στην παγκόσμια καμπάνια του ΕΟΤ

Τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής περιμένουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό για να καλύψουν το έλλειμμα που προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών και η πολιτική αβεβαιότητα. Τα βλέμματα και στη Μεσσηνία είναι στραμμένα κυρίως στις κρατήσεις από το εξωτερικό, αφού ο εσωτερικός τουρισμός είναι δύσκολο να ανακάμψει τη φετινή σεζόν.
Προκειμένου να μην χαθεί η σεζόν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), ύστερα από συνεργασία του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ξεκίνησε καμπάνια για την ενίσχυση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής. Η καμπάνια, η οποία υποστηρίζεται από τις Περιφέρειες και το σύνολο του τουριστικού κλάδου, φέρει τον τίτλο HappeningNow:#GreekSummer και σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής.  Απευθύνεται κυρίως στο ευρωπαϊκό κοινό, μέσω Διαδικτύου και social media, ενώ θα παρουσιαστεί με γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 23/07/2015
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/tourismos/item/71678-messinia-kampania-eot-greek-summer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου