Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΥΛΟΥ

Η σύμβαση παραχώρησης χώρου από το Δήμο Πύλου-Νέστορος, για τη στέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Πύλου υπογράφηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στις 29 Ιουλίου, μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριου Καφαντάρη και της Διευθύντριας του ΙΚΑ Καλαμάτας κ. Βαγιούλας Αγαδάκου.

Νωρίτερα ο Δήμος είχε προβεί σε εργασίες για το διαχωρισμό και την κατασκευή των καινούργιων γραφείων εντός του Δημαρχείου Πύλου. Ο καινούργιος χώρος, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΙΚΑ, βρίσκεται πλέον στο ισόγειο του Δημαρχείου, απέναντι από τα ΚΕΠ, έτσι ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση οι πολίτες.

Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης τόνισε: «Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να κλείσουν οριστικά τα γραφεία ΙΚΑ της Πύλου, έχοντας ως άμεσο επακόλουθο την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι θα έπρεπε να φτάσουν μέχρι την Καλαμάτα για να εξυπηρετηθούν. Με βάση αυτά τα δεδομένα, εισηγήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραχώρηση χώρου στα γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο και συμφώνησε να φιλοξενηθούν στο Δημαρχείο. Μέλημα του Δήμου Πύλου-Νέστορος είναι να μη χάνονται οι υπηρεσίες από την περιοχή μας, ούτως ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται άμεσα οι δημότες.».

Στη συνάντηση, το παρόν επίσης έδωσαν τα μέλη της επιτροπής του ΙΚΑ Καλαμάτας κ. Σταματία Ευγενικού, κ. Άννα Αναστασοπούλου και κ. Αντώνιος Λεβεντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου