Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Μ. ΒΟΡΙΔΗ

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον τέως Υπουργό και νυν Βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Μεσσηνία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο τέως Υπουργός κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο τέως Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε, τους ενημέρωσε για τους σημαντικούς τομείς στης περιοχή, που αφορούν την παραγωγή και τον τουρισμό, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης και ανασυγκρότησής τους, ενώ δεν  παρέλειψε να αναφερθεί στις αξιόλογες προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων για ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Επιπλέον, μίλησε για τη σημαντική συμβολή στη δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης που δημιούργησε στο δήμο αλλά και στη χώρα ο πρώην Πρωθυπουργός και συνδημότης μας κ. Αντώνης Σαμαράς.


Εν συνεχεία, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, εξέθεσαν στον Βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, στους τομείς υγείας, τουρισμού και παραγωγής, ενημερώνοντάς τον για όλα τα τρέχοντα θέματα τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Για ανάγκη επαναθεμελίωσης όλων των εκφάνσεων του κράτους και πολιτική ανατροπή μίλησε ο κ. Βορίδης, τονίζοντας ότι μοχλός ανάπτυξης είναι η υποστήριξη της ιδιωτικής οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για άμεση μείωση της φορολόγησης.

Τέλος, ο κ. Βορίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλει ως αυτοδιοικητικό στέλεχος στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου