Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δηλώσεις- ξεκαθάρισμα των απόψεών του για το Αντώνη Σαμαρά από το Δήμαρχο Πύλου Νέστορος Δ. Καφαντάρη


Με αφορμή τις πολιτικές… εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη στάση του δημάρχου Πύλου - Νέστορος και αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη, στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο, αλλά και απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο ίδιος υπογράμμισε στο "Θάρρος" τα εξής:
"Δεν είναι δυνατόν προσωπικά, αλλά και η Μεσσηνία στο σύνολό της να μη βρίσκεται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στα δύσκολα χρόνια της θητείας του στο…τιμόνι της χώρας έβαλε τη δική του πετυχημένη σφραγίδα, αλλά και οδήγησε την Ελλάδα ένα βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο πρώην πρωθυπουργός είναι ένας πολιτικός γέννημα - θρέμμα της κοινωνίας, της οποίας η πρόοδος αποτελεί τη μοναδική του έγνοια. Για το λόγο αυτό θα τον τιμούμε πάντα, αλλά και θα είμαστε στο πλευρό του. Η εκτίμηση που χαίρει στην κοινωνία ξεπερνά τα κομματικά του κριτήρια. Εξάλλου, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε. Φαίνεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο στην καθημερινή του επαφή με τους πολίτες».
Από την άλλη πλευρά, για το επίμαχο θέμα με τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο δήμαρχος Πύλου- Νέστορος σχολίασε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή να απεμπολεί τις ευθύνες της και να προχωρήσει στις αναγκαίες εκείνες κινήσεις, ώστε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου τα τελευταία 30 χρόνια να λυθεί το συντομότερο δυνατό. "Άλλωστε", σημείωσε, "αυτή έχει το μαχαίρι, αυτή και το καρπούζι. Η ερώτηση των βουλευτών της Ν.Δ. δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια επιπλέον προσπάθεια ανάδειξης του προβλήματος και εύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου