Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΛΟΥ

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
σε συνεργασία με τον εξαίρετο Γιατρό 
και Μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Γιώργο Αλεξόπουλο, οργανώσαμε εκδήλωση-ομιλία του για τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου μας με θέμα: 
«Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ
ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Η Εκδήλωση – Ομιλία θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ( Διεύθυνση Λεωφόρος Βασ. Σοφίας 80, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής), στις 26 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη, από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ..
Η είσοδος του κοινού για το Αμφιθέατρο θα γίνει από την πλαϊνή είσοδο Στην οδό Λούρου αρ. 2. Την πρόσβαση στο Νοσοκομείο διευκολύνουν οι αστικές συγκοινωνίες, το τρόλεϊ και το ΜΕΤΡΟ (στάση Μέγαρο Μουσικής)

Σημειώστε, επίσης, ότι το Αμφιθέατρο διαθέτει αναψυκτήριο για τον καφέ και το αναψυκτικό μας στην αναμονή και στο διάλειμμα της ομιλίας.
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
η αναμενόμενη αθρόα παρουσία σας - από την οποία αντλούμε τη δύναμη για το καλό του Συλλόγου μας - στην εκδήλωσή μας κρίνεται απαραίτητη, αφ’ ενός μεν για να πλουτίσουμε τις γνώσεις μας σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η Μεσογειακή Διατροφή, αφ’ ετέρου δε για να τιμήσουμε το Συμπατριώτη μας ιατρό κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο, για την εμπεριστατωμένη έρευνα και ομιλία του.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Γ. Μισυρλής Παναγιώτης Μ. Πυλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου