Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης, παρουσία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με σκοπό την παράδοση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, με την οποία γίνεται τιμητική διάκριση στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου με το Χρυσό Μετάλλιο του Δήμου.

Έπειτα ο Δήμαρχος κάλεσε επίσημα τον Αρχιεπίσκοπο να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 190 χρόνων από τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου, πρόσκληση την οποία και αποδέχθηκε με χαρά.


Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: “Η τιμητική αυτή διάκριση στον Αρχιεπίσκοπό μας από το Δήμο Πύλου-Νέστορος, η οποία αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, έρχεται μετά από διάκριση στις καρδιές και τις συνειδήσεις μας, μετά από την προσφορά του όλον αυτόν τον καιρό στην κοινωνία και την Εκκλησία μας. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.”

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή