Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Προβολή του μεσσηνιακού πολιτισμού και τουρισμού στην Κίνα


Στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος , ξεκίνησαν  επισκέψεις εκπαιδευτικών του Υπουργείου  Παιδείας της επαρχίας Hangzhou της Κίνας, στην Πελοπόννησο και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου έγινε τελετή υποδοχής  τους, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου . 
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαιομετρίας κ. Νίκος Ζαχαριάς  μίλησε για  το πολιτιστικό απόθεμα της Μεσσηνίας , παρουσιάστηκαν  προγράμματα σπουδών και γενικά θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα ενώ μια γενική αναφορά για τον πελοποννησιακό τουρισμό έκανε η  συντονίστρια  έργου  και αποτελεσματικότητας και εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού κα Αντωνία Μπούζα . 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα  επισκέψεων, σύμφωνα με το οπαίο θα υπάρξουν αρκετές επισκέψεις Κινέζων εκπαιδευτικών στη Μεσσηνία. Επίσης, δόθηκαν φυλλάδια με πληροφοριακό υλικό για τη Μεσσηνία στην κινεζική γλώσσα . 
Το Hangzhou είναι ένα επιχειρηματικό κέντρο και ταυτόχρονα τουριστικό κέντρο για Κινέζους και ξένους τουρίστες. Η περιοχή της δυτικής λίμνης στο  Hangzhou αποτελεί έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου