Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ: Βεβαιότητα ότι θα προχωρήσει η ΠΟΤΑ


Τη βεβαιότητα ότι η οποιαδήποτε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δε θα δημιουργήσει προβλήματα στην υλοποίηση της ΠΟΤΑ, εξέφρασε χθες ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Και εκτίμησε ότι η Πολιτεία θα συνδράμει για να επιλυθεί το ταχύτερο το θέμα.
Χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος δήλωσε: «Κατ’ αρχήν δεν έχουμε ακόμα επίσημη έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Θέλω να πιστεύω ότι η όλη υπόθεση είναι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα. Θα είναι πραγματικά τραγικό εάν μετατεθεί η υλοποίηση του πολύ μεγάλου αυτού προγράμματος. Είμαι βέβαιος ότι σε καμία περίπτωση δε θα συμβεί αυτό. Ούτε χρονικά δηλαδή, πολλώ δε μάλλον να έχει προβλήματα τα οποία θα δημιουργήσουν άλλες καταστάσεις. Από την πλευρά μας, επειδή έχουμε επενδύσει ως χώρος -και δε χρειάζεται να παρεξηγηθούμε γι’ αυτό, όλοι μας ή τουλάχιστον η ευρύτατη πλειοψηφία
του Μεσσηνιακού λαού, πάνω στην υπόθεση αυτή για μια τουριστική ανάπτυξη άλλου ορίζοντα και άλλου επιπέδου- θεωρώ ότι η Πολιτεία θα συνδράμει για να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό το θέμα, χωρίς βεβαίως να καταστρατηγούνται τα συνταγματικά δικαιώματα κανενός. Νομίζουμε ότι πάντα υπάρχουν λύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση. Από την πλευρά μας, ως ΝΑΜ, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε σ’ αυτό το θέμα, αν χρειαστεί».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 12/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου