Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ικανοποίηση Χρονόπουλου για μελέτες των δρόμων

Την ικανοποίησή του για την προώθηση των μελετών κυρίως της εθνικής οδού Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και του νέου δρόμου Ριζόμυλος - Καλαμάτα, αλλά και του δρόμου Σουληνάρι -Κρεμμύδια - Κορυφάσιο, εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος σε συνάντησή του με τον αντινομάρχη Στάθη Αναστασόπουλο.
«Σήμερα είναι ευχάριστη μέρα για το Δήμο Πύλου με τα νέα για τις μελέτες των δρόμων αυτών», είπε ο κ. Χρονόπουλος και σημείωσε: «Η Πύλος θα έρθει πιο κοντά στην Καλαμάτα. Η μελέτη του δρόμου Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη περιλαμβάνει και την παράκαμψη της Πύλου. Ετσι μπορούμε να σχεδιάσουμε επέκταση του σχεδίου πόλης και θα αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης».
Από την πλευρά του ο κ. Αναστασόπουλος επεσήμανε ότι η μελέτη για το νέο δρόμο Ριζόμυλος - Καλαμάτα, κόστους 803.000 ευρώ, θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο - Νοέμβριο. Παρατήρησε πως τη χρηματοδοτεί ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, εκτός από 30.000 ευρώ που βάζει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Ο αντινομάρχης παρατήρησε ότι το έργο βελτίωσης του δρόμου Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη πιθανότατα θα χρηματοδοτηθεί από το τομεακό πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ - μίλησε για υποχρέωση του υπουργείου - και ευχαρίστησε τον καπετάν Βασίλη, που χρηματοδοτεί και τη μελέτη του δρόμου Σουληνάρι - Κρεμμύδια - Κορυφάσιο.
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 05/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου