Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας ο τοπικός αστυνόμος

Στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας βρήκε στέγη ο τοπικός αστυνόμος, μετά την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Πύλου - Νέστορος. 
Χθες μάλιστα ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης υποδέχτηκε στο γραφείο του το διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικό διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα. 
Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή πορεία και πρόοδο στο έργο του νέου διευθυντή, μίλησε για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ δήμου και Αστυνομίας. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Καφαντάρης επεσήμανε ότι «σημαντικό ζήτημα στην αστυνόμευση της περιοχής είναι η κυκλοφορία των οχημάτων και η παράβαση του ΚΟΚ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που θίγει την ασφάλεια των πολιτών και δημιουργεί αρνητικότητα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου. Ο δήμαρχος ζήτησε ακόμη να ενισχυθούν τα Αστυνομικά Τμήματα Πύλου και Κορώνης με επιπλέον προσωπικό.
Ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας από την πλευρά του εγγυήθηκε την προσπάθεια της Διεύθυνσης για τη βελτίωση της αστυνόμευσης, υπογραμμίζοντας ότι με τη σωστή ενημέρωση της Αστυνομίας θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε όποια περιστατικά προκύπτουν. Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη στέγαση του τοπικού αστυνόμου στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «υποστηρικτική στη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της
περιοχής». Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, αστυνομικός υποδιευθυντής Δημήτρης Ροΐδης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Λεωνίδας Γαϊτάνης - ενώ ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής έδωσε στο διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας μια αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου