Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η Νέα Υόρκη γνώρισε το «Navarino Challenge»!

Η Νέα Υόρκη γνώρισε πρόσφατα το «Navarino Challenge», την πετυχημένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Μεσσηνία και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το «Navarino Challenge» συμμετείχε με επιτυχία στην 1η έκθεση “Greek Panorama”, η οποία στόχο είχε την προβολή της Ελλάδας στην αμερικάνικη αγορά. Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι, αλλά και τουρίστες από άλλες χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση στον κεντρικότερο σταθμό του Μανχάταν στον Grand Central Terminal. 
Το «Navarino Challenge» δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event, καθώς με δικό του περίπτερο στην έκθεση και με την παρουσία φυσικά του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη που υπέγραψε αυτόγραφα, εκπροσώπησε και προώθησε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική γη της Μεσσηνίας. 
Στο πλαίσιο αυτό σπουδαίες προσωπικότητες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην έκθεση όπως η χρυσή Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πάλη γυναικών Helen Maroulis, o Ελληνοαμερικανός δις φιναλίστ του Super Bowl, πρώην παίκτης του NFL, Niko Koutouvides και ο 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, βετεράνος καλαθοσφαιριστής, και βοηθός προπονητής στους Charlotte Hornets, Μάικ Μπατίστ! 


Συνεργασία με την Qatar Airways 
Το φετινό «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα στις 13-15 Οκτωβρίου στην Μεσσηνία και την Costa Navarino. Οι διοργανωτές στο πλαίσιο της στρατηγικής προώθησης της διοργάνωσης στο εξωτερικό ανανέωσαν για φέτος την συνεργασία της με την Qatar Airways. Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ μεταφέρει τους ταξιδιώτες του μέσω του παγκόσμιου δικτύου του σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία έχει λάβει τις ακόλουθες κορυφαίες διακρίσεις από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax, «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο», «Καλύτερη Διακεκριμένη θέση του Κόσμου», «Καλύτερη Αίθουσα Αναμονής για Επιβάτες Διακεκριμένης θέσης» και «Καλύτερη Εξυπηρέτηση Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή». 
Η εταιρεία χορηγεί παγκοσμίου επιπέδου αθλητικά γεγονότα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του αθλητισμού, όπως το “Navarino Challenge” φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους μεταξύ τους. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα και με το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της “Going Places Together”. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που έχουν ως προορισμό τους το αεροδρόμιο της Αθήνας για την περίοδο από τις 3 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017 ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα προς το εξωτερικό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και τις 25 Οκτωβρίου 2017. Η προσφορά αυτή αφορά σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς την Αθήνα από περισσότερους από 150 προορισμούς μεταξύ των οποίων και της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου