Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Καλαμάτα-Πύλος- Τήνος. Για λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός στην Μεσσηνία


Καταφέρνει να ξεκλέψει λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός της χώρας και να βρεθεί στην ιδιαιτερη Πατρίδα του την Δευτέρα. Σε Καλαμάτα και Πύλο θα είναι οΑντώνης Σαμαράς ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες την Τρίτη θα αναχωρήσει και θα περάσει τον δεκαπενταυγουστο πιθανότατα στην Τήνο, πάντως την Μεγάλη για την ορθοδοξία ημέρα της Παναγίας ο Πρωθυπουργός θα γιορτάσει οπως όλη η Ελλάδα σε εκκλησία της Μεγαλοχαρης .
Ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στις 12πμ στην Καλαμάτα όπου θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο της πόλης Π.Νίκα στο Δημαρχείο. Στην συνέχεια ο δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα στον Πρωθυπουργό σε παραλιακό μαγαζί και μετά θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα την Πύλο.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που ήρθε ο Αντώνης Σαμαράς σαν πρόεδρος της Ν.Δ στα εγκαίνια της γέφυρας του περιμετρικού στον ποταμό “Νέδοντα” είπε από το βήμα ότι “δεν μπορεί να ξέρει κανένας πόσο μου λείπει η Μεσσηνία”Τη Δευτέρα το απόγευμα η Πύλος αναμένεται να βουλιάξει από τους φίλους του Πρωθυπουργού που θα θελήσουν να τον δούν από κοντά.θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια δύο νέων εκθέσεων από τον Αντώνη Σαμαρά ενώ θα είναι παρών και ο Υπουργός Πολιτισμού..«Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου» τιτλοφορείται η Περιοδική Έκθεση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, η οποία θα φιλοξενείται στο κτήριο Πασά στο Φρούριο της Πύλου και θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες τις τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 18:30.
Την ίδια ημέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση της Επανέκθεσης της Συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux στην Οικία Τσικλητήρα στις 20:00.
 Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, παρουσία της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού θα τελέσει τα εγκαίνια των εκθέσεων.
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με την Προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, κ. Αγγελική Σίμωσι κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα δυο μεγάλα αυτά έργα για την ανάδειξη και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

 "MessiNea" 12/08/2012

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου θα μπορούν να επισκεφτούν τις εκθέσεις από την ήμερα των εγκαινίων.

3 σχόλια:

  1. Εμπρός λοιπόν.Ολα τα κομματόσκυλα στην πίστα.Πάρτε θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ

    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΝΤΟΡΑΣ (ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ).

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντορακηδες στα ποστα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή