Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΡΩΜΑΝΟΥ

Και από την ΠΟΤΑ “τα έριξε” σε Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Συνασπισμό
Σκληρή επίθεση προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμό εξαπέλυσε χθες η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της προς τα ΜΜΕ, από την ΠΟΤΑ όπου βρέθηκε για να μιλήσει στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με την ΝΔ στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό να κάνουν διαγωνισμό ομορφιάς μεταξύ τους ποιος θα ξεγελάσει περισσότερο το λαό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πραγματικά δεν πάει άλλο, πολύ περισσότερο που μετά το ασφαλιστικό έρχονται και νέα μέτρα για τις απολύσεις, την αύξηση της εργασίας στο Δημόσιο κ.ά. Το ΚΚΕ θα ξεκινήσει μια νέα πορεία στο λαό αυτή την περίοδο, όπου θα αναπτύξει και τις θέσεις τους ΠΑΜΕ στα μεγάλα προβλήματα στις διεκδικήσεις του σήμερα, αλλά και την πολιτική πρόταση διεξόδου που αυτήν έχει ανάγκη ο λαός μακριά και πέρα από τους ψευτοανταγωνισμούς και την ψεύτικη αντιπολίτευση στην άγρια πολιτική της ΝΔ».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
Για το μέγεθος των εγκαταστάσεων της ΠΟΤΑ και το τι θα περιλαμβάνεται σε αυτή ενημέρωσε την γενική γραμματέα του ΚΚΕ ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος στην χθεσινή επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στις εγκαταστάσεις της ΠΟΤΑ στο Ρωμανού. Μάλιστα αντάλλαξαν αρκετές απόψεις γύρω από θέματα τουρισμού και εργασίας σε φιλικό κλίμα - αν και σε αρκετά σημεία οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές αλλά σεβαστές, όπως τονίστηκε.
Ο κ. Κωνσταντακόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους εργαζόμενους, στους οποίους -όπως τόνισε- θέλει να είναι πάντα κοντά και για τους οποίους έχει αρκετές ευαισθησίες. Επισήμανε δε ότι τα καράβια του είναι με ελληνική σημαία και με Ελληνες ναυτικούς και υπογράμμισε ότι με πολλή αγάπη για τον τόπο του θέλησε να επενδύσει στη Μεσσηνία.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι σε πολλά σημεία υπάρχει ιδεολογική διαφορά και σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον κ. Κωνσταντακόπουλο: «Θα σας θυμούνται πιο καλά όταν όλα αυτά τα ξενοδοχεία γίνουν λαϊκή ιδιοκτησία». Αναφερόμενη δε γενικότερα, τόνισε πως θα πρέπει να αναπτυχθούν όλες οι εγχώριες πηγές ανάπτυξης καθώς στην Ελλάδα αναπτύσσονται κάποιοι τομείς υπέρμετρα ενώ κάποιοι άλλοι είναι ταπεινωμένοι. Προϊόντα, είπε, που μπορούμε να παράγουμε τα εισάγουμε.
Τέλος, αναφερόμενη στον τομέα του τουρισμού τόνισε ότι δεν υπάρχει συνολικός σχεδιασμός, σημείωσε ότι στην ΠΟΤΑ θα γίνεται μαζικός τουρισμός και όλες οι ανάγκες θα ικανοποιούνται μέσα στις εγκαταστάσεις και έτσι δεν θα έχει να κερδίσει τίποτα η περιοχή.
Απαντώντας πάνω σε αυτό ο κ. Κωνσταντακόπουλος τόνισε ότι θα ωφεληθεί και η γύρω περιοχή και οι επιχειρήσεις σε αυτή, αφού ο τουρίστας θα επισκεφθεί και τον Μάραθο και την Γιάλοβα και την Πύλο, θα καθίσει εκεί και για το πρωινό του και για να φάει, δεν θα περιορίζεται μόνο στις εγκαταστάσεις.
Κ.Μπ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28-03-08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου