Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Η Troon Golf στο μάνατζμεντ των γκολφ της ΠΟΤΑ

HTroon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο, διαχειρίζεται τα γκολφ στην Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ). Η είδηση αυτή αναφέρεται στο χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εξπρές“ για την συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του ξενοδοχειακού κολοσσού Starwood Hotels & Resorts Worldwide και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ A.E. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος δήλωσε ότι «μία διεθνούς κύρους εταιρεία, όπως η Starwood, είναι ένας ανεκτίμητος συνεργάτης στις κοινές προσπάθειές μας για καθιέρωση της Costa Navarino ως ένα νέο πολυτελή προορισμό στη Μεσόγειο».
Σχολιάζοντας την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο κ. Roeland Vos, πρόεδρος της Starwood Hotels & Resorts στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του ομίλου «με την εμπιστοσύνη που δείχνει στη Starwood και στο Luxury Collection η εταιρεία ΤΕΜΕΣ Α.Ε.» και πρόσθεσε ότι «είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στο να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες μας και συγχρόνως να επεκτείνουμε το εξαιρετικό brand ‘’Luxury Collection’’».
ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ
Για τα γήπεδα γκολφ της ΠΟΤΑ στο ρεπορτάζ αναφέρεται: “Το Navarino Dunes θα έχει το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο παίκτη γκολφ Bernhard Langer σε συνεργασία με τη European Golf Design. Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκεται υπό κατασκευή και ένα δεύτερο γήπεδο γκολφ 18 οπών στο γειτονικό Navarino Bay, σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης Robert Trent Jones II.
Και τα δύο γήπεδα γκολφ θα τα διαχειρίζεται η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο“.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Σε άλλο σημείο στο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εξπρές“ αναφέρεται: “Με την Costa Navarino, η
TEMEΣ Α.Ε. δημιουργεί τον πρώτο ολοκληρωμένο παραθεριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα και ταυτόχρονα συμβάλλει στην καθιέρωση της Μεσσηνίας ως νέου παγκόσμιου τουριστικού προορισμού.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28-03-2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου