Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Κουίζ!!!!

Ποιος Δημοτικός σύμβουλος, και με ήλιο και με φεγγάρι, μπρος στον "Άγνωστο" παρκάρει;

Με ήλιο.....

...και με φεγγάρι!!!!!

15 σχόλια:

  1. Φιλε Κωστα νομιζω οτι μας εβαλες ευκολακι!!!!! Ενας ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι μοναδικος και μπορει να κανει οτι θελει οπως στην καλλιθεα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα καιρός ήταν να τον βγάλεις στην σέντρα. Έχει παραγίνει προκλητικός. Νομίζει πως κάποιος έγινε επειδή τον έκανε ο Καφαντάρης αντιδήμαρχο. Άντε να μην γράψω και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι ο μονος αναξιος - ανικανος...κλπ κλπ...που εχει μαζεψει ο καφανταρης διπλα του!με το μεγεθος του νεου δημου χρειαζεται ικανους ανθρωπους....αλλα εμεις φταιμε γιατι αυτους επιλεξαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φράση ταιριάζει μόνο.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ.Ειναι ο μόνος?Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καφανταρη,δες,ακου, διαβασε και ξεκινα να συνετιζεις!!!!Βαλε χερι σου λεω γιατι αλλιως χανεις την παρτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλαμέ για το υπερτατο χάλι...ΝΤΡΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..Α ρε Μητρο που θες να βγεις και στις επομενες ..τετοιος χαλιας Δημαρχος δεν εχει ξαναπερασει απο τον τοπο αυτο και το γραφω με πληρη επιγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσα χρόνια δεν μπορεί να κατασκευαστεί κάτι , να μπουν κάποιες πλάκες, να ξεχωρίζει ο χώρος από τον δρόμο? Μια μικρή, πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο...για να μην παρκάρουν γνωστοί και άγνωστοι ανεγκέφαλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέστορα, ξέρω και εγγράμματους που είναι ξύλα απελέκητα. Δεν νομίζω πως ποιεί τιμή για σένα να εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ίδιος που έχει πάει να με σκοτώσει κάμποσες φορές επειδή βαρίεται να κοιτάξει τον καθρεύτη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα μπορεί εν μέρει να έχεις δίκιο,όμως είναι απαράδεκτο όπου και αν κοιτάξεις να βλέπεις παράνομα σταθμευμένο το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου.Κατά γενική ομολογία έχει φτάσει σε σημείο κατάχεησης εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέστορα, ξέρεις γιατί το έγραψα το σχόλιο; Είχα φωτογραφίες και πρώην Δημάρχου να παρκάρει γύρω από την πλατεία και κάτω από απαγορευτικές πινακίδες. Ήταν αρκετές, για το επίπεδό του. Τις έσβησα για να μην μπω σε πειρασμό και τις δημοσιεύσω κάποια στιγμή και μου γράψετε πως είμαι προκατειλημμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα τώρα γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό?Κακώς και δεν τις έβγαλες.Ομως να σου πω κάτι?Θα σε παρακαλέσω να μην είναι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος το εξηλαστήριο θύμα για τα στραβά της δημοτικής αρχής.Βγάλε φωτογραφίες σε όλα τα στραβά αμόλατες και θα δεις πόσοι θα τρέχουν.Τέλος είσαι τόσο εμπαθής με τον πρώην δήμαρχο και την δημοτική αρχή ,που θέματα της νυν τα μεταφέρεις στους πρώην.Οι προηγούμενοι κρόθηκαν και εισέπραξαν τα γνωστά.Ομως δυστυχώς για τον τόπο φτάσαμε στο σημείο όλοι να βρίζουν για την ανικανότητα της νυν δημοτικής αρχής αναπολόντας προηγούμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΑΥΡΟΣ............ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ......ΛΥΠΑΜΑΙ.......ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή