Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ακόλουθος στα Τίρανα ο πρώην δήμαρχος Πύλου


Μορφωτικός ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, υπεύθυνος για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στην Αλβανία, έχει τοποθετηθεί ο πρώην δήμαρχος Πύλου, εκπαιδευτικός Γιώργος Χρονόπουλος.
Για το λόγο αυτό πρόκειταινα παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος, όπου είναι επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, και τη θέση του θα καταλάβει ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Μπαλαφούτης, που ήταν πρώτος επιλαχών στο συνδυασμό του, κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Ο κ. Χρονόπουλος μετείχε για τελευταία φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίασή του.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/08/2012

Όταν ο λαός τον στέλνει στην αντιπολίτευση "δραπετεύει". Την πρώτη φορά στη Γερμανία και τώρα στην Αλβανία. Ή πρώτος ή τίποτα. Ας τα βλέπουν αυτοί που τον εμπιστεύτηκαν. 

Κώστας....

5 σχόλια:

  1. Κώστα τον κατ εσε αποτυχημένο δήμαρχο ο φίλος σου όπως καυχιέσαι ΣΑΜΑΡΑΣ τον έκανε μορφωτικό ακόλουθο.Τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο Αντινομάρχη Καφαντάρη ο φίλος σου όπως καυχιέσαι ΣΑΜΑΡΑΣ τον έκανε δήμαρχο.Αντε και στα δικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήσουν μπροστά στην υπογραφή της απόφασης για τη μετάβαση του πρώην δημάρχου στα Τίρανα; Πως είσαι τόσο σίγουρος πως ο Σαμαράς τον έκανε μορφωτικό ακόλουθο;
    Εγώ άλλα γνωρίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα γνωρίζεις πλην ενός.ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΟΤΗ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ, Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή