Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0

Το δίδυμο Διακουμής-Δούνιας «χτύπησε» στο 85’

Ένα πολύ καλό ματς στους παραβρισκόμενους φιλάθλους που αψήφησαν την κακοκαιρία και ...ανέβαλαν το ελαιομάζωμα πρόσφεραν χθες στην Πύλο ο Τσικλητήρας και ο Απόλλωνας. Οι γηπεδούχοι ήταν κι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος, αφού εξασφάλισαν το 3ποντο πέντε λεπτά πριν την εκπνοή. Το 1-0 αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου, αν και το δικαιότερο σκορ θα ήταν η ισοπαλία, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο.
Η Πύλος θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το α’ μέρος, διάστημα κατά το οποίο είχε μια σειρά από πολύ καλές έως εξαιρετικές ευκαιρίες, με τους Διακουμή (25’,30’) και στο 40’ με τον Λυμπερόπουλο. Ο Απόλλωνας είχε σε αυτό το διάστημα δύο τετ-α-τετ με τους Μάλαμα και Τσενέ.
Στην επανάληψη, ο Μιχάλης Πολυμενέας έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του με την είσοδο των Θειακού και Βρεττέα, αλλά η υπεροχή χώρου και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν έφεραν το γκολ. Την ουσία είχε τελικά ο Τσικλητήρας μετά από μια πολύ όμορφη στιγμή, με τον Γιώργο Δούνια να κάνει την επέλαση από τα πλάγια και να βγάζει ιδανικά τη σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου ο Φώτης Διακουμής με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Το ρολόι έδειχνε 85’ και τα περιθώρια αντίδρασης από πλευράς Καλαματιανών είχαν ήδη εξαντληθεί.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ηρακλή Τσίκινη (Γαλανόπουλος-Γαργαλιανός οι βοηθοί του).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταθάς, Μαραγκός, Β. Διαμαντόπουλος, Ν. Διαμαντόπουλος, Γ. Καλδής, Λυμπερόπουλος (55’ λ. τρ. Π. Καλδής), Κωστάκος, Γουρνάς, Διακουμής, Δούνιας, Λύγκρης (65’ Κουφός).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βεργετόπουλος, Μητσέας, Χανδρινός (60’ Θειακός), Παλαμάρας, Παπαγεωργίου, Χριστόπουλος, Τσιλίκος, Τρικουράκης, Τσενές, Μάλαμας, Σακκάς (60’ Βρεττέας).
ΘΑΡΡΟΣ 16/12/2007

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1ος όμιλος
Πύλος - Μιλτιάδης 2-1
Κυπαρισσία - Τ. Αγρας 11-2
Χώρα - Εράνη 0-3 χ.α.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 16/12/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου