Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο εργοτάξιο της ΠΟΤΑ

Συγκέντρωση στο εργοτάξιο της ΠΟΤΑ διοργανώνει το ΠΑΜΕ αύριο στις 7 το πρωί, με ομιλητή το Γιάννη Πάσουλα, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας. Την ίδια ημέρα, εξ άλλου, στις 7 το βράδυ, συγκαλείται στη Χώρα -στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου- σύσκεψη, με εισηγητή τον πρόεδρο της ΟΟΕ.
Οι πιο πάνω κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της αντίδρασης του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό, που θα κορυφωθούν με συλλαλητήρια στις 22 του μήνα. Το συλλαλητήριο στην περιοχή της νότιας Πελοποννήσου, προγραμματίζεται να γίνει στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, την πιο πάνω ημέρα, στις 7 το βράδυ.
Στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ αναφέρεται, τέλος, ότι την ημέρα εκείνη, λεωφορεία για τη Μεγαλόπολη θα αναχωρήσουν, στις 4.30 το απόγευμα, από την πλατεία της Πύλου και στις 5 το απόγευμα από Καλαμάτα, από την οδό Νέδοντος, στο αναψυκτήριο.
Τέλος, από σήμερα ξεκινά η 5ήμερη εκστρατεία ενημέρωσης στελεχών του ΠΑΜΕ, σε χώρους δουλειάς, στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 17-01-2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου