Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Η COSTAMARE ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ

«Σαλπάρει» για τη Wall Street με στόλο 60 πλοίων

Η«Costamare Shipping» του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, με έναν τεράστιο στόλο 60
πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων κι έχοντας στα σκαριά νέες αγορές πλοίων-κοντέινερ, σχεδιάζει τη δημόσια εγγραφή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Την πόρτα του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να χτυπήσει -σύμφωνα με πληροφορίες της Οικονομίας- η ναυτιλιακή εταιρεία «Costamare Shipping» της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου. Η εταιρεία του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου - μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ναυτιλιακές εταιρείες πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων-, έχοντας σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει νέες αγορές πλοίων-κοντέινερ, σχεδιάζει τη δημόσια εγγραφή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τον φάκελο εισαγωγής της να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Ο εφοπλιστικός αυτός όμιλος διαχειρίζεται έναν τεράστιο στόλο που αριθμεί περί τα 60 πλοία, με τον ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Κωνσταντακόπουλο να φέρει τον τίτλο του «βασιλιά των κοντέινερ», καθώς διαθέτει τα μεγαλύτερα σε μέγεθος και μεταφορική ικανότητα «containerships» στον κόσμο. Πρόκειται για πλοία που είναι ναυλωμένα στην κινεζικών συμφερόντων Cosco, με μεταφορική ικανότητα 9.500 εμπορευματοκιβωτίων.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 21/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου