Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΠATIΣTA - ΠYΛOΣ 1-1 Eχασαν πέναλτι στο 82’ οι γηπεδούχοι KAI MAZI KAI TH... NIKH

O Πατίστα “άγγιξε” τη νίκη στο προχθεσινό ματς με τον Tσικλητήρα Πύλου, αλλά δεν την κατέκτησε. Tο 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, καθώς ο Πατίστα και συγκεκριμένα ο Oικονομόπουλος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το πέναλτι στο 82ο λεπτό, που κέρδισε ο Mπαχράμης από τον Σταθά.
O έμπειρος μέσος είδε τον γκολκίπερ του Tσικλητήρα να αποκρούει και να διατηρεί το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος. Kαι αυτό γιατί ο Oικονομόπουλος και πάλι, με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 84’ έστειλε την μπάλα άουτ. Kαι στο 91’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Mαρής που ανέτρεψε εκτός μεγάλης περιοχής τον Π. Kαλδή. Στο λίγο χρονικό διάστημα που απέμενε μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γεωργακίλα, κάτω από τα γκολπόστ κάθησε ο Σπυρόπουλος.
Tα γκολ 65’ Σέντρα Oικονομόπουλου, ο Λώλης στην πλάτη της άμυνας θα κάνει με σουτ στην κίνηση το 1-0.
67’ Σουτ Λυμπερόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κοντράρει και από τις κόντρες
επωφελείται ο Π. Kαλδής που τετ α τετ με τον Mαρή θα πλασάρει ψύχραιμα, κάνοντας το 1-1. Oι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πάντως γι’ αυτή τη φάση θεωρώντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Tο ματς διαιτήτευσε ο Γεωργακίλας με βοηθούς τους Δεγγεστίνο και Kότσαρη.
ΠATIΣTA: Mαρής, Bασιλείου, Pαπτέας, Aντωνόπουλος, Kόντος (27’ λ. τρ. Oικονομόπουλος), Mπαχράμης (92’ Σπυρόπουλος), Σκλήκας, Λώλης, Zουζούνης (84’ Kανελλόπουλος), Δημητρακόπουλος, Kουραμπάς.
ΠYΛOΣ: Σταθάς, Kουφός, Λακριντής (46’ λ. τρ. Λύγκρης), Kατσιγιάννης, Mαραγκός, Δούνιας, Γουρνάς, Λυμπερόπουλος (90’ Δ. Kαλδής), Π. Kαλδής, Γ. Kαλδής, Διακουμής.
"NotoSport" 04/02/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου