Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΔΩΡΙΟ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1

Aλλος τα δοκάρια, άλλος το γκολ…
Μια ακόμη σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Τσικλητήρας Πύλου καθώς επικράτησε με 1-0 του Δωρίου και διατηρήθηκε στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή του πορεία. Το ματς ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να θέλουν περισσότερο τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Το Δώριο είχε λοιπόν την υπεροχή στο πρώτο μέρος όταν είχε δοκάρι με τον Αλεξόπουλο και δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Βασιλόπουλο και τον Αλεξόπουλο.
Ο Τσικλητήρας, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, πρόσεξε περισότερο την άμυνά του και προσπάθησε να “χτυπήσει“ στην αντεπίθεση, κάτι που κατάφερε στο 70’. Ο Διονύσης Καλδής εκμεταλλεύτηκε λάθος του Στ. Γκότση και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Τσικλητήρα με 0-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το χτύπημα φάουλ του Αλεξόπουλου στο 78’ σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι της εστίας του Τσικλητήρα. Στο φινάλε ο Διονύσης Καλδής έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο το 0-1 παρέμεινε και ο Τσικλητήρας πρόσθεσε 3 ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του. Στο φινάλε του αγώνα υπήρξε ένταση, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την φιλοξενία της οποίας έτυχαν στο Δώριο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαχρονόπουλος με βοηθούς τους Ψηλοπαναγιώτη, Δεγγεστίνο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ:
Νικολόπουλος, Μαραγκός, Ι. Κατσίποδας, Ν. Διαμαντόπουλος, Β. Διαμαντόπουλος, Λακριντής, Γουρνάς, Σκολκίμ (80’ Θ. Γουρνάς), Λυμπερόπουλος, Γ. Καλδής (50’ Δ. Καλδής), Κατσούλης.
"NotoSport" 31/03/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου