Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Ξενοδοχειακός κολοσσός αναλαμβάνει την ΠΟΤΑ H STARWOOD HOTELS & RESORTS WORLDWIDE INC.

Mία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες στον κόσμο, η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., θα λειτουργήσει δυο πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ). Χθες η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., η οποία έχει 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες στον κόσμο και 145.000 εργαζομένους στα ιδιόκτητα και υπό διαχείριση ξενοδοχεία της, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. H Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. έχει παρουσία στην Ελλάδα με οκτώ άλλες μονάδες: το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία“ στην Αθήνα, το συγκρότημα “Astir Palace” στη Βουλιαγμένη, το οποίο περιλαμβάνει το “Westin Athens”, το “Arion Resort & Spa” και το “W Athens” (που ανοίγει το 2009), το “Blue Palace Resort & Spa” στην Ελούντα της Κρήτης, το “Santa Marina Resort” στην Μύκονο, καθώς επίσης και το “Vedema Resort” και το “Mystique” στην Σαντορίνη.
Στην ΠΟΤΑ η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο “Romanos Navarino Dunes Resort - The Luxury Collection” και το ξενοδοχείο “Westin Navarino Dunes Resort”. Το πρώτο θα διαθέτει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το δεύτερο ξενοδοχείο θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές και πολλές κοινόχρηστες πισίνες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε για τη συνεργασία ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc.: “Η Costa Navarino είναι ένας νέος πολυτελής προορισμός στην Μεσόγειο. Είναι μια καταπράσινη περιοχή με λόφους και βουνά, που πλαισιώνεται από προστατευμένους κολπίσκους, μαγευτικές παραλίες και κοιλάδες με ελαιόδεντρα και αμπελώνες. Το “Navarino Dunes” αναπτύσσεται σε μία περιοχή έκτασης 1.300 στρεμμάτων με παραθαλάσσια πρόσοψη ενός χιλιομέτρου ειδυλλιακής αμμώδους παραλίας στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα δύο resort hotels στο “Navarino Dunes” (Romanos Navarino Dunes Resort - The Luxury Collection και Westin Navarino Dunes Resort) που θα είναι διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλες, βρίσκονται κοντά στις πόλεις της Πύλου, της Χώρας και των Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και με οδική πρόσβαση από την Αθήνα“.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 27/03/2008

2 σχόλια:

  1. Είναι όμορφο που αναλαμβάνει ένας κολοσσός ξενοδοχειακός τη πατρίδα σας. ΄Ετσι θα γεμίσετε μικρά παιδάκια ξενοδοχειάκια. Θα έχετε πολλές πισίνες και μικρά πισινάκια για παιδιά. τί ευτυχία αλήθεια στην ευλογημένη ξενοδοχειακή μονάδα. Πατρίς ξενοδοχεία οικογένεια που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή