Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

Νίκη γοήτρου πέτυχε το Σάββατο στην Πύλο ο Πανιώνιος καθώς επικράτησε με 1-0 του τοπικού Τσικλητήρα. Βέβαια η σημαντική εκτός έδρας νίκη ήρθε κάπως αργά για την ομάδα της Καλαμάτας που είναι ήδη καταδικασμένη σε υποβιβασμό (έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες).
Το γκολ του Πανιωνίου πέτυχε ο Ψαρράς στο 44’ με σουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι παρά την υπεροχή που είχαν και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο τέλος του αγώνα μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργακίλας με βοηθούς τους Κορομηλά και Κυριακόπουλο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Ζευγίτης, Β. Διαμαντόπουλος, Κατσίγιαννης, Ν. Διαμαντόπουλος (55’ Π. Καλδής), Γουρνάς (20’ Δ. Καλδής), Μαραγκός, Κατσούλης (60’ Γ. Καλδής), Κωστάκος, Διακουμής, Λυμπερόπουλος.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 07/04/2008
Μπράβο στον προπονητή που βάζει στην ομάδα πολλούς μικρούς. Ο αέρας των βαθμών που μάζεψαν στον πρώτο γύρο του δείνει το δικαίωμα να τους "ψήσει" για του χρόνου.
Κώστας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου