Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μόνο υποσχέσεις πήραν οι επαγγελματίες της Πύλου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Κύριε πρόεδρε,
Με αφορμή την παρέμβασή σας στο κεντρικό δελτίο του καναλιού “Βest” στις 27/03/2008, ως σύλλογος έχουμε να καταγγείλουμε τα εξής:
Ως πρόεδρος στις αρχές του 2005 μας επισκεφθήκατε μαζί με το νομάρχη κ. Δράκο σε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον αείμνηστο Δ. Καρακαϊδό και από τότε έχουμε λάβει από εσάς υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις. Πρέπει όμως να τονίσουμε την καλής σας διάθεση να μας επισκέφθεστε κάθε αρχή της σεζόν μόνο και μόνο για να μας υπενθυμίσετε τις υποσχέσεις σας. Τώρα, λοιπόν, αρχή μιας νέας σεζόν ευκαιρία να σας τις θυμίσουμε εμείς.
1) Φωτισμός της παραλιακής οδού.
Ο φωτισμός θα πρέπει ν‘ αλλάξει εξ‘ αρχής (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας). Ο φωτισμός παραμένει ο ίδιος εδώ και σαράντα χρόνια (έργο της εφταετίας της χούντας) και οι κίνδυνοι που απορρέουν από τη μακροχρόνια φθορά (π.χ. κολόνες, καλώδια κ.λπ.), καθιστούν την κατάσταση επικίνδυνη. Σε λίγα χρόνια θα αποτελούν και αρχαιολογικό μνημείο!
2) Αναστήλωση του παλιού λιμένα της Πύλου. Περιττή οποιαδήποτε αναφορά!
3) Συντήρηση της λαϊκής πλαζ της Πύλου. Τη συντηρούν από μόνοι τους οι λουόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες όσο μπορούν!
4) Η μαρίνα της Πύλου. Αγωνιούμε πότε επιτέλους θα δημοπρατηθεί (όπως είπατε). Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε εμείς οι πλειοδότες! Για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να εξάρουμε την κατασκευαστική σας διόρθωση του νέου μόλου για την οποία χρειάστηκαν τρία ρεπορτάζ του κ. Αλεξάκη στην τηλεόραση και άλλα τόσα άρθρα στις εφημερίδες για να δαπανηθούν μόλις 40.000 €.
Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο για την τοποθέτηση καλαθιών αχρήστων. Αυτό είναι το έργο σας κύριε πρόεδρε! Τέλος κ. πρόεδρε αποδείξτε μας τα αντίθετα, όπως σας είπαν και στην τηλεόραση, βήμα έχετε !
Εμείς είμαστε στη διάθεσή σας!!!
Νικόλαος Κυριαζάκος
Γραμματέας Τουριστικού
Συλλόγου Πύλου
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 03/04/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου