Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Ανάπτυξη στην Πυλία από την ΠΟΤΑ

Η πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης παρουσιάζεται σήμερα (Παρασκευή) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τον επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Η κατασκευή των τουριστικών αυτών μονάδων όπως λένε μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ κάτοικοι και φορείς της Πυλίας είναι μια μεγάλη επένδυση που θα φέρει οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή.

Δείτε σχετικό Βίντεο

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ + ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΛΕΙΨΥΔΡΙΕΣ, ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΛΠ!!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΙΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
    ΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥΣ...

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρίση της μετάβασης

    Τα δεδομένα δείχνουν ότι η μάχη της καθημερινότητας για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη.
    Υπάρχει κρίση παντού και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αντιληπτικές ικανότητες για να το καταλάβεις, οπού και αν γυρίσεις το βλέμμα σου στον κόσμο αντικρίζεις τραγικές εικόνες, μια παγκόσμια τραγωδία εκτυλίσσεται γύρω μας και η ανθρώπινη φυλή δείχνει να αγνοεί τι συμβαίνει.
    Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα η κατάσταση της αστάθειας μπορεί να κάνει τον καθένας που θέλει να μπορεί να προκαλέσει ζημία στον παγκόσμιο καπιταλισμό
    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή