Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Ακυρώθηκε η απόφαση για αύξηση τελών στην Πύλο

Με την υπ’ αριθμ. 19327 ομόφωνη απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής του άρθρου 152 της Περιφέρειας Πελοποννήσου ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Πύλου που προέβλεπε αύξηση
των δημοτικών τελών κατά 50%. Είναι πράγματι μια γενναία απόφαση που αφήνει στην άκρη πολιτικές σκοπιμότητες και υπόγειες διασυνδέσεις. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η υπ’ αριθμ. 19327 ακυρώνει και την απόφαση του διευθυντή της τοπικής αυτοδιοίκησης νόμου Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αλλά για να μπούμε στην ουσία. Σας είχαμε πει τότε κύριε δήμαρχε ότι δεν έχουμε αντίρρηση να γίνει μια μικρή αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Μάλιστα σας το είχαμε προσδιορίσει σε ένα ποσοστό 10 έως 15 τοις εκατό. Μας αγνοήσατε όμως. Προτιμήσατε να επικαλεστείτε την πλειοψηφία που έχετε και να προχωρήσετε. Δυστυχώς, δεν αγνοήσατε μόνο εμάς. Αγνοήσατε τον μέσο πολίτη του δήμου μας. Δεν μπήκατε καν στη λογική να σκεφτείτε εάν έχει την δυνατότητα να αντεπεξέλθει οικονομικά σε μια τέτοια υπέρογκη αύξηση. Δεν ευθύνεται κύριε δήμαρχε η αντιπολίτευση, εάν εσείς δεν μπορείτε να παράγετε έργο. Αναζητήστε της ευθύνες στους εαυτούς σας. Ολοι εμείς να είσθε βέβαιος ότι έχουμε υψηλά το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες μας και θα προασπίσουμε τα δικαιώματα αυτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλου
Βασίλειος Τσώνης, Ηλίας Κανάκης
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 25/04/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου