Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Αυτοκτονία μυστήριο 26χρονου στη Γιάλοβα

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε χθες στις 7.35 το πρωί σε αγροτική περιοχή μεταξύ Πύλας και Πύλου (κοντά στη Γιάλοβα σύμφωνα με την αστυνομία) ο 26χρονος Γιώργος Καστόρας του Αθανασίου.
Ο νεκρός έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξιό μέρος του κεφαλιού του και δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια κομμένη μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο 26χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο που βρέθηκε δίπλα του. Ο νεκρός καταγόταν από την Χαραυγή, ήταν πατέρας 2 παιδιών και έμενε στη Μεσσήνη. Είναι άγνωστο πότε πήγε στην περιοχή “Ζαχαρόπλευρα“ στην οποία βρέθηκε νεκρός. Κάτοικοι των γειτονικών οικισμών λένε ότι δεν τον είχαν δει ξανά. Στα στέκια που ήταν γνωστός ο 26χρονος χθες το απόγευμα κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτοκτόνησε και αρκετοί υποψιάζονταν ότι έπεσε θύμα δολοφονικού χτυπήματος. Οπως συμβαίνει πολλές φορές μετά από ένα τραγικό συμβάν, οι ανεπιβεβαίωτες φήμες κυκλοφορούν μέχρι να ανακοινωθεί το επιστημονικό πόρισμα των αρχών.
Το πόρισμα για το τραγικό συμβάν θα εκδώσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου η οποία θα διενεργήσει νεκροψία για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του 26χρονου. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξεταστεί το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε δίπλα του.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28/06/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου