Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ξεκαθαρίζει με τις ανανεώσεις

Μετά τις συναντήσεις γνωριμίας που είχε ο νέος προπονητής Θανάσης Λακριντής με τους παίκτες από σήμερα τη σκυτάλη παίρνει η διοίκηση του Τσικλητήρα. Ήδη έχει ξεκαθαρίσει βέβαια η παραμονή σχεδόν όλων των ντόπιων ποδοσφαιριστών. Εξαίρεση αποτελεί ο Φώτης Διακουμής, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό στην Κρήτη και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ στον αέρα είναι η παραμονή του Θανάση Δούνια, ο οποίος ενδέχεται να συνεχίσει τις σπουδές του εκτός Μεσσηνίας.
Από τους «μονοετείς» εξαιρετικά δύσκολη είναι η παραμονή του τερματοφύλακα Θοδωρή Σταθά, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είναι σε θέση να ακολουθεί τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις που προγραμματίζει ο Θανάσης Λακριντής με τον συνεργάτη του γυμναστή, Γιάννη Σουρέλη.
Γιάννης Μαραγκός και Γιώργος Λυμπερόπουλος δεν προτίθενται να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους πριν την έναρξη των μετεγγραφών, αφού εξετάζουν κι άλλες προτάσεις, ενώ με τον Γιώργο Λύγγρη θα υπάρξει σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση.
"ΘΑΡΡΟΣ" 22/06/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου