Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Το κιόσκι στην Πύλο


image


ΤΕΛΙΚΑ... έφθασε και η φωτογραφία από τον διαμαρτυρόμενο αναγνώστη για το σιδερένιο κιόσκι στην πλα-τεία της Πύλου. Πρόκειται για ένα ζήτημα που προκαλεί συζητήσεις -στην εφημερίδα μας έχουν ήδη καταχωρισθεί διαμαρτυρίες και οι θέσεις της δημοτικής αρχής- και φυσικά θα το λύσει μόνη της η τοπική κοινωνία με τους εκφραστές της.


"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 06/06/2008


Όποιος έχει γνώση της πλατείας της Πύλου θα ξέρει ότι δεξιά της ασπρόμαυρης φωτογραφίας υπάρχει το κιόσκι της καφετέριας «ΕΘΟΣ» του Κουφόγιωργα, αριστερότερα υπάρχουν τα κιόσκια του πρώην σουβλατζίδικου του Σάκη Μαυρίκη και δίπλα ακριβώς το κιόσκι της πιτσαρίας «Παλιό Σινεμά» του Κώστα Παγκάκη και απέναντι, στο ξενοδοχείο «Galaxy”, το κιόσκι της καφετέριας του ξενοδοχείου. Στη θέση της φωτογραφίας υπήρχε και πριν κιόσκι, του προηγούμενου επιχειρηματία, το οποίο κανέναν δεν είχε ενοχλήσει έως πριν λίγο καιρό. Οι νέοι επιχειρηματίες θεώρησαν σκόπιμο να το αντικαταστήσουν-ακριβώς στο ίδιο σημείο-με ένα νέο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που είναι η διαφορά και γιατί κάποιοι ενοχλούνται τόσο πολύ.
Προφανώς σε κάποιους δημιουργεί αλλεργία το όνομα «Βρεττάκος» και φοβούνται τον ανταγωνισμό μαζί τους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη ερμηνεία στις αναίτιες επιθέσεις τους. Περιμένω να δω τις διαμαρτυρίες που έχουν πάει στην «Ε».

Μέχρι τότε: Επειδή… «1 φωτογραφία=1.000 λέξεις» και επειδή τα λόγια λένε ....τη μισή αλήθεια, στην έγχρωμη φωτογραφία η κίτρινη τέντα-στο μέσον της-είναι του Κουφόγιωργα, οι δύο λευκές κάτω δεξιά είναι του σουβλατζίδικου και της πιτσαρίας και απέναντι από αυτές-στην άλλη πλευρά της πλατείας και πίσω από τον πλάτανο-η τέντα του «GALAXY». Πατήστε τη φωτογραφία για μεγέθυνση.
Κώστας…

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΣΕ"ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,ΚΙΟΣΚΙΑ?ΒΕΒΑΙΩΣ! ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ,ΚΙΤΡΙΝΑ,ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ)! ΠΛΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!ΟΛΟΙ ΙΔΙΕΣ (ΠΧ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ),ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ." ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(ΑΕΤΟ,ΚΟΚΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ) ,ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ο
    ΚΟΣΜΟΣ!
    ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ:1)ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΕΛΟΣ ,Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 2) ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η' ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΕΞΙΑ ,ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ!!

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ Η ΠΛΑΖ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣΤακι ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝΕ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ!

    ΥΓ:ΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ 200αρια ΨΗΦΟΥΣ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή