Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΜΕΘΩΝΗΣ: Περίπτερο ενημέρωσης για τη νέα Διαδικτυακή Πύλη

Ενα διαφορετικό περίπτερο λειτουργεί από τη Δευτέρα στην πλατεία της Μεθώνης - απ‘ το οποίο οι δημότες θα προμηθεύονται πλέον τα...εισιτήριά τους για το μέλλον: Πρόκειται για ένα σημείο ενημέρωσης σχετικά με τη νέα Διαδικτυακή Πύλη του δήμου - και το εξωτερικό του κοσμείται από το λογότυπο και την ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας - www.methoni.gov.gr. Το περίπτερο είναι εξοπλισμένο με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ οι κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Διαδικτυακής Πύλης παρέχονται από ειδικευμένο υπάλληλο.
Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Μεθώνης εκσυγχρονίζεται γοργά προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής. Αλλωστε είναι γνωστό ότι η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των πολιτών αποτελεί πλέον βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αναπτύχθηκε και το έργο «Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες», στο οποίο εντάχθηκε ο Δήμος Μεθώνης. Αφορά την ανάπτυξη και λειτουργία Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης με σκοπό την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών -και ειδικά του Ιντερνετ-για την εξυπηρέτηση των δημοτών και των επιχειρήσεων.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 05/06/2008
Δεν θα κάνω σχόλιο για το τι συμβαίνει με την Πύλο και τις νέες τεχνολογίες. Ας το διαπιστώσουν όλοι όσοι θα μπουν στο site του Δήμου Πύλου. Το μόνο που άλλαξε, από τον Σεπτέμβριο του 2006 είναι το βιογραφικό του νέου Δημάρχου. Αν είναι δυνατόν. Και όμως είναι. Δεν θα πω τίποτε άλλο.
Κώστας…

4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ, ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ! ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ! ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικότερα η παρουσία των Μεσσηνιακών δήμων είναι πολύ πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! Και των Μεσσηνίων πολιτικών στα ίδια χάλια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδιά υπάρχει δυνατότητα να δούμε την πρόοδο?? καμια φωτογραφία του περιπτέρου υπάρχει???περιέργεια μέχρι να το επισκεφθούμε και εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή