Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Προσοχή στον Πανθουριακό“

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΛΑΚΡΙΝΤΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ
ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Τσικλητήρας Πύλου εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της Πύλου προετοιμάζεται με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και στόχος της είναι να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο επίπεδο ετοιμότητας στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανθουριακό.
Ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Λακριντής είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και θεωρεί πως όσο περνάει ο χρόνος τόσο καλύτερη θα παρουσιάζεται η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. “Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθουριακό. Πρόκειταια για ένα δύσκολο ματς, μιας και παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ομοιογένεια που παίζει το ίδιο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, μιας και μην ξεχνάμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν
παγίδες. Αν παίξουμε με σοβαρότητα και βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τότε όλα θα πάνε καλά και θα ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα“, αυτά ήταν τα λόγια που είπε στην “Ε“ ο Θανάσης Λακριντής εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού.
Στην Καλλιθέα ο αγώνας
Να πούμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας και όχι σε αυτό της Πύλου, που έχει κλείσει εδώ και κάποιες ημέρες για συντήρηση του χλοοτάπητα. Συγκεκριμένα έχει γίνει επανασπορά και σε περίπου 10 ημέρες ο Τσικλητήρας θα επιστρέψει στο γήπεδό του, δηλαδή θα υποδεχθεί στη φυσική του έδρα την Κυπαρισσία την 3η αγωνιστική.
Ετοιμα σε ένα μήνα τα νέα αποδυτήρια
Παράλληλα εργασίες γίνονται και στα αποδυτήρια του γηπέδου και εκτιμάται πως σε περίπου ένα μήνα θα είναι έτοιμα. Πρόκειται για αποδυτήρια που βρίσκονται κάτω από την κερκίδα του γηπέδου. Για να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά, την περασμένη Κυριακή δόθηκε ένα τελευταίο φιλικό κόντρα στην Καλλιθέα, όπου ο Τσικλητήρας επικράτησε 6-0 και ο Λακριντής είδε αυτά που ήθελε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση, κάτι που θα γίνει και σήμερα και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, μιας και την Παρασκευή θα δοθεί ρεπό. Να σημειωθεί ότι η αυριανή προπόνηση θα γίνει πιθανότατα στο γήπεδο της Καλλιθέας, για να το συνηθίσουν κάπως οι παίκτες.
Δύο απουσίες
Οι απουσίες για τον Θανάση Λακριντή θα είναι δύο και συγκεκριμένα ο Ζευγίτης που έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και ο Γ. Καλδής που είναι τραυματίας και θα αργήσει να επιστρέψει. Το ευχάριστο είναι πως ο στρατευμένος Φώτης Διακουμής προπονείται κανονικά αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 17/09/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου