Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-0 Έχασε πέναλτι ο Γκέγκας

ΔΥΝΑΤΕΣ «ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ» ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ

Με δυνατή βροχή που διήρκεσε σχεδόν σε όλο το α’ ημίχρονο ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη συνάντηση της Πύλου με την Κυπαρισσία. Ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η Πύλος πάντως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αυτό το α’ μέρος και κατέγραψε την πλέον αξιοσημείωτη φάση του αγώνα. Ειδικότερα στο 35’ ο Φώτης Διακουμής ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Παντελή Μπίζο και ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, ο Γιώργος Γκέγκας έχασε μοναδική ευκαιρία από τα 11 βήματα, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πλάγια.
Μια ακόμη καλή στιγμή (τετ-α-τετ) σε αυτό το διάστημα είχε ο Τάκης Καλδής, αλλά και πάλι η τύχη γύρισε την πλάτη στον Τσικλητήρα.
Από την πλευρά της η φιλόδοξη Κυπαρισσία δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά θα μπορούσε να σημειώσει ένα γκολ στο φινάλε, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Βασίλη Πανταζόπουλου (για επικίνδυνο παίξιμο) στο 68’. Έτσι, στο 80’ ο Μανδραπήλιας έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 89’ ο Ντάβι σούταρε στο «Γ», αλλά ο Ηλίας Τσουλάκος με υπερένταση αποσόβησε το «έμφραγμα» για τους γηπεδούχους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους γηπεδούχους του Θανάση Λακριντή ήταν η τρίτη ισοπαλία στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Μπάιμπου έχασε στην Πύλο τους δύο πρώτου της βαθμούς, αφού μετρούσε πριν το 2x2.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Πανταζόπουλος, Μαραγκός, Εμμανουήλ, Κατσούλης, Π. Καλδής (64’ Λακριντής), Γκέγκας (85’ Λύγκρης), Κουφός, Διον. Κατσιγιάννης, Σαλιέρι, Διακουμής (76’ Κωστάκος).
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μπίζος, Έλληνας (83’ Μανδραπήλιας), Καναβός, Μοροσάνου, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Γεωργαλής (71’ Ζουρτσάνος), Γεωργόπουλος, Ντάβι, Κιουτάκ, Τσακάνι.
-Παρά τη βροχή περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Πύλου, βρίσκοντας καταφύγιο από τη βροχή κάτω από τις κερκίδες.
"ΘΑΡΡΟΣ" 05/10/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου