Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2 Βροχή γκολ και κόκκινες κάρτες...

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 1-2 ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ» ΤΟ 2Ο ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΣ 3ΠΟΝΤΟ
-ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ
-ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποδείχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση στην Πύλο ανάμεσα στον Τσικλητήρα και την Ομόνοια. Το τελικό 4-2 μπορεί να μαρτυρά μια εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν, αφού ισοφαρίστηκαν στο α’ μέρος και βρέθηκαν να χάνουν από τους Καλαματιανούς στις αρχές της επανάληψης!
Η συνάντηση σημαδεύθηκε από δύο αποβολές για τους Πυλιώτες και μια για την ομάδα της Ομόνοιας, η οποία επίσης τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο τελευταίο 5λεπτο τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Βόλος και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κάρλος (αντικατέστησε τον Ντάση, αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές Ελλήνων νεαρών στον πάγκο).
Το φιλμ του αγώνα
14’ ο Λακριντής έβγαλε τη σέντρα και ο Διακουμής εκμεταλλεύθηκε το άσχημο διώξιμο του Ντανταβασίλη για να «γράψει» με πλασέ το 1-0 για τον Τσικλητήρα
25’ ο Ντέρζια εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Διονύση Κατσιγιάννη και καρφώθηκε στο «Γ» του Τσουλάκου (1-1)
51’ ο Γεωργίκος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια
57’ ο Λακριντής με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την Πύλο
63’ ο Γκέγκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντανταβασίλη, ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε το σημείο του πέναλτι (και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία) και ο Διακουμής που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα 3-2 στους γηπεδούχους
64’ ο Ντανταβασίλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πάλι για διαμαρτυρία, αφήνοντας την Ομόνοια με 10 παίκτες
70’ η αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Θανάση Λακριντή (2η κίτρινη για καθυστέρηση)
83’ ο Γιώργος Κουφός με εκπληκτική ατομική ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου απέφυγε όσους αντιπάλους βρήκε στο δρόμο του και με εύστοχο σουτ «καθάρισε» το ματς για τον Τσικλητήρα με 4-2.
85’ και δεύτερη αποβολή για καθυστέρηση για την Πύλο, με τον νεαρό Σαλιέι να φεύγει από το παιχνίδι
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Διον. Κατσιγιάννης (53’ Γκέγκας), Μαραγκός, Εμμανουήλ, Κατσούλης, Σκιλκίμ, Σαλιέι, Πανταζόπουλος, Διακουμής (80’ Λ. Γουρνάς), Λακριντής, Κουφός.
-Υπό βροχή διεξήχθη ο χθεσινός αγώνας και αυτό ήταν η αιτία που ελάχιστοι φίλοι του Τσικλητήρα βρέθηκαν στο γήπεδο
-Η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν η δεύτερη φετινή για την ομάδα της Πύλου, που είχε κερδίσει πριν από δύο εβδομάδες και τον Ηρακλή Καλαμάτας.
"ΘΑΡΡΟΣ" 23/11/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου