Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

MΠΑΣΚΕΤ: Φιλικό στο Περιστέρι έδωσαν οι παίδες του ΝΟ Πύλου ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ Α1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

image image

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΝΟ Πύλου διοργανώθηκε μια εκδρομή στην Αθήνα το Σαββατοκύρικο η οποία περιελάμβανε ένα φιλικό αγώνα του παιδικού τμήματος του Ν.Ο.Π. με το αντίστοιχο του Γ.Σ. Περιστερίου. Οι ιθύνοντες του Γ.Σ. Περιστερίου φιλοξένησαν άψογα την μεσσηνιακή αποστολή και επιφύλαξαν στους αθλητές και συνοδούς μια έκπληξη. Τους έδωσαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα της Α1 εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Πανελληνίου και του Παναθηναϊκού.
Το Δ.Σ. του ΝΟ Πύλου ευχαρίστησε με ανακοίνωση του την ομάδα του Περιστερίου. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Περιστερίου, και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Λυρά, καθώς και αυτούς της Κ.Α.Ε. Πανελλήνιος, και προσωπικά τον κ. Γιώργο Κατσάνο, που βοήθησαν τα μέγιστα για να μείνει αυτή η εκδρομή αξέχαστη σε όλους μας. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των αθλητών μας που συμμετείχαν σε αυτή την εκδρομή και ιδιαίτερα αυτούς που μας ακολούθησαν, δίνοντάς μας έτσι δύναμη και κίνητρο για ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 20/11/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου